Rada by som sa dozvedela viac o Vašich skúsenostiach s Orgonitmi. Ako som si čítala, nadšenie na ich výrobu bolo, podľa fotky aj veľmi pekné vyrobené, no viac nič .
neapolska napísal:
Rada by som sa dozvedela viac o Vašich skúsenostiach s Orgonitmi. Ako som si čítala, nadšenie na ich výrobu bolo, podľa fotky aj veľmi pekné vyrobené, no viac nič .
Skúsenosti sú dobre, tam kde sú sa darí kvetom, dobre sa spí. Jeden nosíme v aute tiež pomáha. Ono dalo by sa o tom rozprávať, ale lepšie si je to vyskúšať. Mám pripravený material na ďalšie ak nejaké ostanú určite to tu ponúknem
Páči sa mi celá parta ľudí čo tieto orgonity roznášajú v prírode a snažia sa zlepšiť životné prostredie nám všetkým, chcela by som vyskúšať niečo podobné aj u našich na záhrade, v práci, doma. Ak budú zvyšné mám záujem, díky.ly
neapolska napísal:
Skúsenosti sú dobre, tam kde sú sa darí kvetom, dobre sa spí. Jeden nosíme v aute tiež pomáha. Ono dalo by sa o tom rozprávať, ale lepšie si je to vyskúšať. Mám pripravený material na ďalšie ak nejaké ostanú určite to tu ponúknem
Mna by len zo zvedavosti zaujimalo, skusali ste uz niekto mat par druhov tych istych kvetov pri tych istych podmienkach s orgonitmi a bez nich, pretoze tvrdit nieco take len tak, nooooo pride mi to ako keby ste tomu na silu chceli verit, takze ak to niekto skusi napiste sem prosm
Pepko, ako všetko v živote aj toto je vec ktorá potrebuje tvoju pozornosť a naprogramovanie. Je to určitý systém, ktorý funguje už od čias egypťanov, prečo by nemal dnes v dnešnej dobe, potvrdzujem že kvety na tom istom mieste, sa majú lepšie a viac sa im darí keď tam je Orgonit. Samozrejme som ich pred tým naprogramoval, ak si niekto myslí, že to tam položí a budú sa diať zázraky míli sa Krištál je mocný nástroj len treba vedieť ako sním narábať
energys napísal:
Pepko, ako všetko v živote aj toto je vec ktorá potrebuje tvoju pozornosť a naprogramovanie. Je to určitý systém, ktorý funguje už od čias egypťanov, prečo by nemal dnes v dnešnej dobe, potvrdzujem že kvety na tom istom mieste, sa majú lepšie a viac sa im darí keď tam je Orgonit. Samozrejme som ich pred tým naprogramoval, ak si niekto myslí, že to tam položí a budú sa diať zázraky míli sa Krištál je mocný nástroj len treba vedieť ako sním narábať
No ale to aj pustanie zilou fungovalo odpradavna... ale vravis ze je to vecou naprogramovania, no tak sa ta spytam, ako take programovanie funguje, da sem napisat nejaky navod ci postup, verim ze by to priaznivci orgonitov ocenili.
Sú to pekné veci čo tu píšete, niekto si dáva určitý druh kryštálu aj do vody, a potom ho pije, ale o tom treba vedieť veľa toho, alebo nosí na tele, a čo myseľ? to je nástroj, tak ako energys píše: krištáľ je mocný nástroj len treba vedieť ako s ním narábať, na prvom mieste je tak či tak myseľ, len treba vedieť ako s ním narábať, kdekoľvek sa nachádzam, sa môžu diať zázraky, ani sa nemusím fyzicky nachádzať, a tiež sa môžu diať zázraky, urobím teraz jednu vec, zistím koľko je energie v tomto orgonite na obrázku, pevne verím že tam je, ale to si nechám pre seba a toho kto ho odlieva,má to svoj dôvod, je totiž najvyšší čas vám všetkím na stránke niekoho predstaviť, niekoho kto rozprúdi veľa otázok vo vašej mysli, budú aj takí čo neuveria, ale to už je na nich, patrí to k životu,možno ste o tej osôbke už počuli a videli, nie je liečiteľ ani veštec, a predsa vie toho veľmi veľa, a tak isto vie pomôcť v každom probléme, ste na to pripravený??? prijať odpovede na vaše otázky, ktoré dlho riešite a neviete sa pohnúť z miesta? Prijať ich od človeka ktorí žije tu v našej blízkosti? ktorému budete aj rozumieť? pretože je Slovák? Slovenka? Vedzte že nepotrebujeme žiadnych zahraničných, odborníkov na život, napr.toho čo je na titulke a podobných, máme totiž vlastného, ktorí rozumie našim problémom a problémom vo svete a nášmu životu a životu vo svete. Myslím že na začiatok to stačí, toto je pre dnes z mojej strany všetko, záleží samozrejme na každom ako to všetko prijme, vnucovať a donekonečna presvedčovať nikoho nemienim, ani sa nedá. Len porozmýšľam do ktorej časti témy to napísať, majte sa všetci krásne. DEZ.
Chcem tomu len dodať, je veľa pomôcok z minulosti, máme všetky informácie k tomu aby, sme ich použili správne. POZOR všetko je v nás mi veci programujeme a určujeme čo budú robiť. Dať sem nejaký jednoduchý návod neexistuje, všetko totiž vychádza z vlastného poznania, rastu. Hladajte odpovede, zazivajte vlastne skusensti, to sa počíta.
Som sa rozhodol že dám tú informáciu sem, a potom neskôr by bolo možno fajn urobiť preto zvlášť tému.
Koho vám chcem predstaviť, je veľmi príjemná a milá osôbka, a je to žena, Dagmar, v preklade toto meno znamená dag+mari SLÁVNY DEŇ
Viem prečo je tu, a viem čo tomu predchádzalo, aby prišla do môjho a vášho života, aby bola známa. Bolo by fajn keby ste sa tí čo už o nej počuli alebo mali možnosť byť na jej prednáškach v Ba, ešte lepšie čo sa liečite jej energiou, alebo vám poradila, napísali. Neradí sa medzi veštice ani liečiteľky, má na dnešnú dobu pozoruhodné vlastnosti, je to určité médium. Môžem potvrdiť že už je celkom známa, a vie poradiť aj liečiť v každej oblasti, ako to nakoniec aj je, lebo už pomáha nesmierne veľa ľuďom, a výsledky sa dostavujú, lebo je odozva, ja tam tiež patrím, ktorí sa lieči, a mám ľudí ktorím sa vďaka nej zlepšil alebo vyliečil zdrav. stav. Ale ak si niekto myslí že vám všetko dá na striebornom tanieri, a vy už nemusíte nič preto urobiť, tak to nepôjde. Poznám ľudí ktorí odignorovali moje informácie, to je každého cesta, ale aj na nich príde. Dokáže dať lečivú energiu kdekoľvek na svete, je jedno kde sa nachádzate, ak sa liečite s ňou, vždy ju dostanete, určitou formou, a za určitých podmienok. Pre začiatok je najlepšie ak ju sami spoznáte a môžete vidieť, počuť, a kontaktovať. Vysielanie bude aj zajtra a myslím že aj v piatok, na internetovej TV kde je síce audiotext ale aj e-mailová adresa, kde ju môžete kontaktovať a napísať svoj problém. Keď ste vo vysielaní nepotrebuje vaše meno ani adresu ani dátum narodenia, ako napr. u veštice či kartárky, ona vás jednoducho nepotrebuje ani vidieť, a predsa vás vidí. Takže ak máte záujem dajte si www.tvziva.sk zajtra doobeda o 10:00 relácia kontakt, ak niekto nemôže, ráno je repríza, na pravej strane je program kde sa dozviete kedy je s ňou vysielanie. Na začiatku relácie povie niečo o sebe, potom nejaké odkazy, pre všetkých, a kto pozerá vždy niečo dostáva, záleží len na vás ako pozorne ju budete počúvať, a urobíte to čo povie, ja viem čo, ale chcem aby ste to počuli od nej. Ona už vie o tom že ju tu predstavujem, ak ju budete kontaktovať, stačí spomenúť, viem o Vás zo stránky the secret, tajomstvo, a bude dobré ak o tomto budete informovať aj svojich blízkych a známych, lebo už zajtra môžu začať liečiť svoje telo a problémy, nečakajte však zázraky do troch dní, je s ňou v kontakte už množstvo ľudí ktorí vyskúšali niekoľko liečiteľov, boli schopný za nimi cestovať niekoľko km, lekári si ich pohadzovali ale výsledky žiadne, niektorý na to minuly aj vlastné úspory. Samozrejme by som bol veľmi rád keby sa nám s ňou podarilo urobiť stretnutie s prednáškou, má toho totiž veľmi veľa, a stále pribúdajú, ľudia ktorí riešia svoje problémy jej pomocou. Prednášky v Ba boli zaujímavé a plné zvedavých otázok, ale aj odpovedí na ne, je toho naozaj veľa čo by som o nej ešte mohol napísať, ale pre začiatok to myslím stačí, želám vám všetkým príjemné sledovanie, a spoznanie Dagmar.
Môžem potvrdiť, že človeka s takými schopnosťami ako je pani Dagmar som zatiaľ nestretla...a myslím si, že poznám zopár ľudí s "inými schopnosťami". Som šťastná, že už som s ňou v kontakte.
Ak ja som niečo porušil, OK. Tak ty si energys porušil viac ako si myslíš, tým tvojim orgonitom, a ešte máš odvahu ho ponúkať na predaj iným a tvrdiť že je to nejaký krištáľ, ktorí ty predtým naprogramuješ, a potom začnú jeho účinky, no ale aj napíš aké, a neklam ľudí, že človek ako ty dokáže naprogramovať takéto veci, a poslal som Ti osobne o tom e-mail a to priamo od p.Dagmar. No a napíš sem aj o iných veciach ako fungujú, rád si to prečítam, naprogramuj aj iné predmety ak si taký dobrý že ty to dokážeš, ako napr. našu matku ZEM, nech sa neudeje to čo nás čaká. Aj sem to napíšem POZOR na slová na jej osobu na p.Dagmar, ešte asi stále netušíte s kým máte tú česť. Môže si to s ňou rozdať každý na akúkoľvek tému, keby som chcel niečo veľmi porušiť, tak sem zverejním ten e-mail od nej o tom čo napísala, ale poslal som ho len tebe. Nie je my jedno ak aj toto vymažeš, ja nebudem hľadať úplne ideálne miesto na tejto stránke aby som pomohol vám všetkým ktorí máte ozaj záujem, poznať to čo tu už dlho hľadáte, PRAVDU. Sami sa tu necháte klamať oblbovať určitými ľuďmi a ich prednáškami, už som sa o tom zmieňoval, nič veľké zatiaľ nedokázali, ani nedokážu, ja veľmi dobre viem o čom píšem a aj prečo, p.Dagmar sa nevyrovná nikto, to viem isto, ak si trúfa na jej schopnosti a vedomosti niekto reagovať tak smelo do toho, ale pozor na slová.
Dezi, každé fórum ma svoje pravidlá, a ked sú to raz pravidlá mali by sa dodržiavať. A fórum je o tom, že tam ludia o danej téme diskutujú.
Vyjadrujú slobodne svoj názor, možno niekedy nie v súlade zo zákonmy, ale to je ich úroveň poznania, treba mať toleranciu. Už som ti nie raz radil aby si založil priamo tému, ohľadom pomoci p.DAGMAR. Keď tak učiníš bude to super lebo tam sa o tom môže diskutovať