Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 18

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 39
Tajomstvo - The Secret - odhalte ho - lnky: Nové auto v práci

Prihlsenie

Meno

Heslo



Nie ste lenom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre zskanie novho
Kliknite sem.

Spriaznené stránky





Kto je online

Len KA15 tyzdne
zubrienka82115 tyzdne
brumslik207 tyzdne
speedeveve209 tyzdne
ja009210 tyzdne
pepko143212 tyzdne
libra4po254 tyzdne
Olga284 tyzdne
sjuro313 tyzdne
ZuzanaV326 tyzdne

Anketa

Máte ciel na tento rok?







Muste by prihlsen, aby ste mohli hlasova.

Najnovie video


Shoutbox

Muste by prihlsen, aby ste mohli prida sprvu.

11.05. 13:10
Prosim napiste mi ti ktorym sa podarilo získať konkretnu osobu., ex alebo tak.. je vas tu vela tak prosim napiste mi do sprav..dakujem

04.04. 17:48
A zaslúžim si len to najlepšie flower

04.04. 17:47
Moje dni sú od objavenia Tajomstva úžasné a plné lásky. Stačilo na to len jedno jediné...prosté a zároveň zložité... Naučiť sa milovať samú seba a prijať sa taká, aká som. Áno, som hodnotný človek!

27.02. 23:22
Lucinecka co potrebuejes praynapis

20.02. 10:21
Čaute, potrebovala by som s niečim poradiř Smileozvite sa do SS

Archv shoutboxu

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/articles.php on line 39

Nové auto v práci

Moje prvé zamestnanie, rok 1999. (samozrejme, že ma k nemu pritiahlo tajomstvo).
Stal som sa malým členom jednej rodinnej firmičky. Bol to obchod so svietidlami. (už tam nepracujem, ale veľmi rád tam občas zájdem, pretože sú to príjemní ľudia). Ja som nastúpil ako univerzálny pracovník, takže som robil všetko, čo bolo treba. Moja papierová funkcia bol skladník. Jedna z mojich povinností bola dodávka svietidiel zo skladov na predajňu, alebo k zákazníkovi. Bola mi pridelená staručičká fordka, ktorá sídce jazdila, ale všetko v nej vŕzgalo. Mala veľmi malý kufor, takže som niekedy musel urobiť aj dva výjazdy, aby som všetko rozviezol. To bol jeden z dôvodov, prečo chcieť nové. Zašiel som za vedúcim a hovoril o tom, ako by bolo vhodné väčšie auto, že to staré už dosluhuje. On:"Dobre dobre. Pozrieme sa na to a niečo vymyslíme". Samozrejme, že sa dlho nič nedialo. Takže prišiel čas na druhý pokus. Posťažoval som sa, že auto už dobre neštartuje a že tam stále niečo búcha a klepe. Čo myslíte, že sa stalo? Nič. Auto dali do opravy, vymenili batériu, premazali. Ach! Už som to skúšal aj cez kolegyňu, ale márne. Vtom svitla jasná myšlienka: "Ideš na to zlou cestou". No jasné. Teraz to skúsime inak. Chce to nové auto, takže bude nové auto. Nevedel som ako, ani kedy. Vedel som len jedno: Nové auto bude. Nielen, že tomu verím, ale už sa aj teším ako si na tom novom novučičkom poriadne zajazdím. Priznám sa, sám som bol prekvapený, ako rýchlo tajomstvo pracovalo: Tri dni na to sa to stalo. Rana ako z dela. Stojac na križovatke do mňa nabúral rýchlo idúci vodič a odrazil ma do auta predo mnou. Fordka bola vybavená. Rozbitá z predu aj zo zadu. Mne sa nič nestalo. Trochu som si narazil koleno, ale to rýchlo prešlo. O pár dní som už jazdil na úplne novom, veľkom a voňavom aute.
Moja kolegyňa dodnes tvrdí, že to bola náhoda, ale ja viem, že to bolo tajomstvo.

· Pridal Ericek da 03.09.2008· 2 Komentrov · 2497 Pretan · Vytlai

Komentre

#1 | Ericek da 11.09.2008
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Možno si poviete, že to nie je štýl, akým by tajomstvo mohlo pracovať. Pravda je však, že som na to veľmi intenzívne myslel a chcel som to za každú cenu.
#2 | turbo180 da 28.01.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Mam velmi podobnu skusenost, aj ked motivacia nebola uplne "kosher". Rozbil som auto, kupil som si druhe take iste (jazdene). To bolo trochu oskrete a este sa mi podarilo natuknut si zadok predtym ako som ho stihol poistit.

Aby som to skratil naramne by sa mi hodilo, keby ma niekto nabural zozadu a jeho poistovna by mi to cele zacvakala (a este by som zarobil pouzitim nahradnych dielov z toho predosleho auta). Uvazoval som aj, ze sa s niekym dohodnem, komu by nevadila poistna udalost na PZP. Dlho som o tom rozmyslal a predstavoval si ako ma niekto zozadu "tukne" - nie moc silno ale presne. Tusim som o tom uvazoval nejake dva mesiace a potom som raz prudko zabrzdil na krizovatke a hadajte co? Vobec som si to auto za mnou predtym nevsimol, ale naburalo ma takmer presne tak ako som si to predstavoval. Dal som to opravit, poistovna zaplatila a este som nieco aj zarobil.

To bolo este predtym ako som cokolvek cital o Tajomstve.

Vedel som vsak s istotou, ze som to privolal tym, ze som si to zelal. Da sa povedat, ze zelania sa mi plnili cely zivot aj ked nie vsetko a nie uplne presne ako som chcel (teraz uz viem, ze problem bol v tom, ze som ja nebol uplne presny vo svojich zelaniach) a s dost dlhym oneskorenim. Vzdy som si spatne uvedomil, ved taketo nieco som si pred casom vlastne zelal. Jednemu kamosovi som po tejto prihode s autom povedal: "Musim si davat pozor na to, co si zelam, lebo sa mi zelania plnia." Wink To bolo pred rokom.

Potom po par mesiacoch prislo este jedno vyrazne splnenie zelani ohladom prace v zahranici v priebehu minuleho roka (napisem nabuduce do prislusnej kategorie) a teraz pred vianocami sa mi dostala do ruk kniha Tajomstvo - po dvoch velmi podobnych knihach, z ktorych tu prvu som kupil celkom nahodne na ceste z dovolenky na letisku v Indonezii Wink

Prida komentr

Pre pridanie komentra muste by prihlsen.

Hodnotenia

Muste by zaregistrovan, aby ste mohli hodnoti.

Prosm prihlste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento prspevok.

Copyright © 2008-2014 | Design by EXWEB

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.