Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 18

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 39
Tajomstvo - The Secret - odhalte ho - lnky: Ľúbiť samú seba

Prihlsenie

Meno

Heslo



Nie ste lenom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre zskanie novho
Kliknite sem.

Spriaznené stránky





Kto je online

Len KA15 tyzdne
zubrienka82116 tyzdne
brumslik208 tyzdne
speedeveve210 tyzdne
ja009211 tyzdne
pepko143212 tyzdne
libra4po254 tyzdne
Olga284 tyzdne
sjuro314 tyzdne
ZuzanaV327 tyzdne

Anketa

Máte ciel na tento rok?







Muste by prihlsen, aby ste mohli hlasova.

Najnovie video


Shoutbox

Muste by prihlsen, aby ste mohli prida sprvu.

11.05. 13:10
Prosim napiste mi ti ktorym sa podarilo získať konkretnu osobu., ex alebo tak.. je vas tu vela tak prosim napiste mi do sprav..dakujem

04.04. 17:48
A zaslúžim si len to najlepšie flower

04.04. 17:47
Moje dni sú od objavenia Tajomstva úžasné a plné lásky. Stačilo na to len jedno jediné...prosté a zároveň zložité... Naučiť sa milovať samú seba a prijať sa taká, aká som. Áno, som hodnotný človek!

27.02. 23:22
Lucinecka co potrebuejes praynapis

20.02. 10:21
Čaute, potrebovala by som s niečim poradiř Smileozvite sa do SS

Archv shoutboxu

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/articles.php on line 39

Ľúbiť samú seba

Poznáte ten pocit keď Vám v hlave víria rôzne myšlienky, ale nemôžete ich dostať do akejsi formy? Keď viete, že je to dôležité ale stále to okolo Vás víri a nevie sa to akosi usadiť?
Presne toto mám v hlave asi posledné dva dni a konečne tomu idem dať tú správnu formu. Ľúbiť samú seba.

Keď som prvýkrát videla film The Secret kde, neviem presne meno, istá pani hovorila, že našla lásku až vtedy keď sa zaľúbila do samej seba. V prvom momente mi napadlo, veď ja sa mám rada, toto isto nie je môj prípad a viac som to neriešila. Radšej som si problémy v minulých vzťahoch vysvetlila tak, že je to niečo čo musím prežiť aby som bola čo najlepšou dievčinou pre toho pravého, že ma to asi má vyformovať do určitej podoby( samozrejme tej najlepšej) ktorou je mi súdený byť. V poslednej dobe však stretávam ľudí, známych, kamarátky a počúvam príbehy ktoré ma nútia vrátiť sa k tejto kedysi uzavretej myšlienky.

*NAOZAJ SA ĽÚBIME DOSTATOČNE? *

Čo znamená ľúbiť sa dostatočne? Kde je tá neviditeľná hranica kedy je toho dosť a kedy málo? Veď od mala mi bolo vštepované dobrí ľudia = skromní. Samoľúbosť je zlá!!! Máš sa mať rada!, ale tak akurát. A čo je akurát? A je nejaká hranica, čo je dosť a čo málo? Čo je správne a čo nie? Takže ešte raz SAMOĽÚBOSŤ neviem ako vo vás ale vo mne to vyvoláva negatívne pocity. Dávam si teda do googlu slovo samoľúbosť. Ako prvé mi vyhodil článok o alkoholikoch, matkách čo podrezávajú svoje deti a iné...Takže moje postrehy z okolia sú správne, samoľúbosť = zlé!!! Ževraj.
Alebo ďalšie slovo SEBAVEDOMIE! Má vysoké sebavedomie-je namyslená/namyslený....veď to poznáte.

Naozaj je to tak, musí človek ktorý sa má rád byť zlý? Verím tomu, že nie. Určite nie. Ale prečo nás teda spoločnosť vedie do tohto omylu? Prečo narážame na tieto MAXIMA, ak to tak môžem nazvať. Kde a áká je tá hranica? Majú sa ľudia ktorý sa majú viac radi ako je obvyklé vo vzťahoch k okoliu lepšie a robí ich to šťastných?

Takže čo je to ľúbiť sa dostatočne?
Podľa mňa, každý z nás zažil aspoň raz v živote nejakú lásku, alebo ju aj prežíva.
Usmievate sa? Cítite to? Ako keby Vám pri spomienke na ňu/jeho z hrude išlo niečo vyskočiť, ja sa niekedy cítim ako taká žiarivá žiarovka doslovne cítim ako zo na pulzuje láska. To sú nádherné okamihy, priala by som to každému jednému.
Podľa môjho názoru je presne toto odpoveď. Tak ako dokážeme ľúbiť svojích najbližších, ľudí ktorých si najviac vážime ktorých milujeme nadovšetko, tak a rovnako by sme mali ľúbiť seba.
Presne tak ako sa staráme o nich by sme sa mali starať o seba. V poslednom čase som veľa krát počula, ale veď ja som mu dala všetko čo som mala, starala som sa oňho tak a tak, toľko som mu obetovala, toľko som sa za neho natrápila, toľko som mu odpustila, toľko som kvôli nemu schudla....ÁNO! bolo toho toľko, toľko lásky až neostal ani kúštiček pre teba a teba a teba a úprimne sama k sebe aj mne sa to stáva. Idem sa rozdať a zabúdam na seba. Ľúbiť samú seba. Takže urobila som v samej sebe rozhodnutie vždy keď sa bude niečo týkať mňa a ostatných okolo mňa pozriem sa na ich pohľad, svoj pohľad a nebudem uprednostňovať len dobro druhých ľudí, pretože to nie je podľa mňa úplne správne. Samozrejme treba tu dať pozor na sebeckosť, s tým ale nebudem mať ja osobne problém ani vy. Len sa budeme mať radi, tak ako si zaslúžime a ako sa máme naučiť mať sa radi, neviem to presne špecifikovať. :-( asi je to ešte proces na viac dní :-) Hovorila som teraz hlavne o tej vnútornej láske k seba samému, myslím si však, že je úzko spätá s tou vonkajšou láskou – Páčiť sa, sama sebe. Známe výroky: Budem zo sebou spokojná až keď....a iné nejdem ich tu spomínať je ich dosť a každá žena ich má v zásuvke pár. Alebo chlapec. VYHODIŤ! Povinne nalepiť na zrkadlo peknú vetu, ktorá Vám ráno a večer alebo aj cez deň vyčarí úsmev na tvári. Vždy ráno sa na seba usmejte. Napíšte si zoznam čo sa Vám na sebe páči a môžete aj nepáči. Na nepáči napíšte môžem zmeniť, nemôžem zmeniť. Čo nemôžem zmeniť berte ako pozitívum. Bete to ako váš výnimočný znak, niečo do čoho sa Vaše okolie zamiluje. Váš originálny symbol krásy. Nie je to úžasné? Byť tak krásne jedinečný? Ak dokážete zo svojích podľa Vás zlých vlastností alebo vecí urobiť dobré, bude to pre vás veľký krok. Krok k lepšiemu! To ale všetci vieme aj bez múdrych kníh, táto myšlienka tu totiž je a ani nevieme ako. Keď som bola menšia som čítala knižku tam sa tie dievčatá volali štučky čo pretvárali dobré vlastnosti na zlé a fungovalo to. Pretože keď sa beriete krásne vy, vyžaruje to z vás a myslia si to aj druhý.

Takže vyzývam Vás/Nás ľúbme sa najviac ako to ide a rovnakou mierou ľúbme aj ľudí okolo seba na láske pravej a čistej nikdy nebude nič zlé. Neviem či som sem napísala všetko čo mám v hlave a čo sa mi tam kopí, myslím, ale že to najhlavnejšie tam je a Ďakujem, že som sa o tento môj minichaus a pokus o upratanie mohla podeliť práve s vami. Ďakujem.

Krásny deň prajem

· Pridal Petrika da 13.12.2013· 0 Komentrov · 3267 Pretan · Vytlai

Komentre

iadny komentr ete nebol pridan. Bute prv kto prid komentr.

Prida komentr

Pre pridanie komentra muste by prihlsen.

Hodnotenia

Muste by zaregistrovan, aby ste mohli hodnoti.

Prosm prihlste, alebo sa zaregistrujte.

Perfektn! Perfektn! 100% [2 Hlasov]
Vemi dobr Vemi dobr 0% [iadne hlasy]
Dobr Dobr 0% [iadne hlasy]
Priemern Priemern 0% [iadne hlasy]
Biedny Biedny 0% [iadne hlasy]

Copyright © 2008-2014 | Design by EXWEB

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.