Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 18

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 39
Tajomstvo - The Secret - odhalte ho - lnky: Funguje to!

Prihlsenie

Meno

Heslo



Nie ste lenom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre zskanie novho
Kliknite sem.

Spriaznené stránky





Kto je online

Len KA15 tyzdne
zubrienka82116 tyzdne
brumslik208 tyzdne
speedeveve210 tyzdne
ja009211 tyzdne
pepko143212 tyzdne
libra4po254 tyzdne
Olga284 tyzdne
sjuro314 tyzdne
ZuzanaV327 tyzdne

Anketa

Máte ciel na tento rok?







Muste by prihlsen, aby ste mohli hlasova.

Najnovie video


Shoutbox

Muste by prihlsen, aby ste mohli prida sprvu.

11.05. 13:10
Prosim napiste mi ti ktorym sa podarilo získať konkretnu osobu., ex alebo tak.. je vas tu vela tak prosim napiste mi do sprav..dakujem

04.04. 17:48
A zaslúžim si len to najlepšie flower

04.04. 17:47
Moje dni sú od objavenia Tajomstva úžasné a plné lásky. Stačilo na to len jedno jediné...prosté a zároveň zložité... Naučiť sa milovať samú seba a prijať sa taká, aká som. Áno, som hodnotný človek!

27.02. 23:22
Lucinecka co potrebuejes praynapis

20.02. 10:21
Čaute, potrebovala by som s niečim poradiř Smileozvite sa do SS

Archv shoutboxu

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/articles.php on line 39

Funguje to!

Funguje to!

Jewl M.
z Dubaja, UAE (Spojené Arabské Emiráty)

Používam Tajomstvo takmer po celý svoj život, ale nevolala som to Tajomstvo. Nevedela som čo to bolo, len som vedela, že ak si predstavím niečo v mysli potom to ku mne príde. Dosť som to používala, keď som bola mladšia a myslela som si, že mám nejaký druh magickej sily. Tiež som verila (a stále verím), že ak som štedrá, dokonca aj keď sa zdá, že si to nemôžem dovoliť, vždy budem mať dosť.

Môj život je vskutku nádherný – mám to šťastie a veľa cestujem a mám báječnú rodinu a senzačných priateľov. Začala som sa trošku dostávať do negatívnej krízy vo svojom živote a financiách. Zdalo sa akoby som mala „nešťastie“ zopár rokov a zabudla som na pozitívne veci. Potom mi zavolal môj otec a povedal mi, že videl epizódu od Oprah o Tajomstve. Len mi povedal základnú myšlienku o chlapíkovi, ktorý si sám sebe napísal šek a dal si ho na strop. Tiež mi povedal, že si myslí, že som hovorila negatívne o financiách – používaním slov „môj dlh“ – a o mojom ľúbostnom živote s tým, že by som to mala začať meniť.

Bola som tak vzrušená keď sme dovolali. Napísala som si všetky veci za ktoré som vďačná, veci ktoré som už vo svojom živote mala a veci ktoré sa ešte neobjavili.

Asi za mesiac ako som s ním hovorila, tak som ušetrila dostatok peňazí na zaplatenie svojich dlhov v škole. Taký dobrý pocit! Do tej doby mi ďalší priateľ povedal o filme a požičal mi ho. Kúpila som si knihu pre seba a zopár ďalších priateľov a bola som totálne inšpirovaná.

Mala som viac šťastia s peniazmi – bola mi ponúknutá práca v doučovaní angličtiny pre mladé dievča. Povedala som jej mame, že beriem na hodinu 30 dolárov a ona mi povedala, že si nemyslí, že je to dosť – chcela mi zaplatiť 100 dolárov na hodinu! Vďaka tejto práci som takmer splatila ďalší dlh.

Keď som bola mladšia, tak som sa viac venovala umeniu, ale z nejakého dôvodu som nemaľovala takmer vôbec asi 6 rokov. Odhodlala som sa opäť tvoriť. Asi o týždeň mi poslali rodičia email s tým, že mama chce so mnou v lete odcestovať na týždenný umelecký kurz. Išla som sa kurz a MILOVALA som to. Teraz tvorím každý deň a prihlásila som sa na výstavu umenia na toto leto. Úžasné!! Mojím ďalším krokom je zmeniť kariéru a stať sa umelcom na plný úväzok.

Mám plno ďalších príkladov – malé veci, ktoré posilnia to že Tajomstvo funguje. Pred pár týždňami som si vyšla s priateľom na raňajky. Keď sme dojedli a on sa rozprával s osobou od vedľajšieho stola, začala som myslieť ako veľmi by som chcela mochacino. Takmer som vstala a išla si jedno kúpiť k pultu, keď ku mne prišiel obsluhujúci a povedal mi, že majú reklamnú akciu a vyberajú si zákazníkov, ktorým ponúkajú zdarma nápoje podľa ich výberu!

Môj ľúbostný život sa takisto zlepšil, keď som prestala byť voči nemu negatívna. Našla som si vynikajúceho priateľa a mali sme najlepší vzťah aký nikto z nás predtým nemal. Chodili sme spolu 5 mesiacov, ale prednedávnom sme sa rozišli, pretože sa ľúbime, ale nemyslíme si ,že sme zamilovaný. Niečo tam chýba. Myslím, že Tajomstvo je magické, ale je potrebné mať skutočnú vieru a oddanosť byť pozitívny. Ostatné oblasti môjho života fungujú skvelo, ale mala som veľa strachu ohľadom toho, že to nebude fungovať pre mňa v ľúbostnom živote. Myslím, že oblasti života, ktoré sú pre Vás najdesivejšie zaberú najviac času. Je to dobrá práca a v to verím, ale viem, že sa musím zamerať na svoj ľúbostný život a byť pozitívna ako môžem. Chápem, že pre mňa táto časť potrvá trošku dlhšie. Ale viem že sa to stane!

O Jewel M. z Dubaja, UAE (Spojené Arabské Emiráty):

Som veľmi šťastnou osobou!

· Pridal energys da 14.03.2009· 2 Komentrov · 3953 Pretan · Vytlai

Komentre

#1 | Ala da 19.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Hovorí sa,že vo vzťahu može byť buď láska alebo strach,nie naraz. Želám ti veľa tvorivosti a šťastia aj v tejto oblasti.
#2 | lucia151 da 24.10.2010
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
mohla by si my dať recept na ziskanie lasky? ako spravne postupovať???dik

Prida komentr

Pre pridanie komentra muste by prihlsen.

Hodnotenia

Muste by zaregistrovan, aby ste mohli hodnoti.

Prosm prihlste, alebo sa zaregistrujte.

Perfektn! Perfektn! 100% [2 Hlasov]
Vemi dobr Vemi dobr 0% [iadne hlasy]
Dobr Dobr 0% [iadne hlasy]
Priemern Priemern 0% [iadne hlasy]
Biedny Biedny 0% [iadne hlasy]

Copyright © 2008-2014 | Design by EXWEB

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.