Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 18

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 39
Tajomstvo - The Secret - odhalte ho - lnky: Zázrak nového života.

Prihlsenie

Meno

Heslo



Nie ste lenom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre zskanie novho
Kliknite sem.

Spriaznené stránky





Kto je online

Len KA15 tyzdne
zubrienka82116 tyzdne
brumslik208 tyzdne
speedeveve210 tyzdne
ja009211 tyzdne
pepko143213 tyzdne
libra4po255 tyzdne
Olga284 tyzdne
sjuro314 tyzdne
ZuzanaV327 tyzdne

Anketa

Máte ciel na tento rok?







Muste by prihlsen, aby ste mohli hlasova.

Najnovie video


Shoutbox

Muste by prihlsen, aby ste mohli prida sprvu.

11.05. 13:10
Prosim napiste mi ti ktorym sa podarilo získať konkretnu osobu., ex alebo tak.. je vas tu vela tak prosim napiste mi do sprav..dakujem

04.04. 17:48
A zaslúžim si len to najlepšie flower

04.04. 17:47
Moje dni sú od objavenia Tajomstva úžasné a plné lásky. Stačilo na to len jedno jediné...prosté a zároveň zložité... Naučiť sa milovať samú seba a prijať sa taká, aká som. Áno, som hodnotný človek!

27.02. 23:22
Lucinecka co potrebuejes praynapis

20.02. 10:21
Čaute, potrebovala by som s niečim poradiř Smileozvite sa do SS

Archv shoutboxu

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/articles.php on line 39

Zázrak nového života.

Zázrak nového života.
Od Beckah K
Irving, Texas USA

Stále čítam knihu, ale nedávno som videla dokument o Tajomstve. Zvyčajne dočítam knihu za pár hodín, ale v tejto knihe je niečo viac a jej obsah robí so mnou to, že ju chcem čo najlepšie vstrebať ako viem. Dokonca aj predtým ako som sa dozvedela o Tajomstve, ak sa poohliadnem v živote, tak vidím ako Tajomstvo pre mňa už predtým pracovalo skôr, ako som ja začala pracovať smerom k nemu. A teraz keď moje životné motto sa točí okolo „Myšlienky sa stavajú vecami“ dôkazy sa stávajú drasticky zjavné.

Chcem sa s vami podeliť o to čo Tajomstvo urobilo pre mňa len za minulý mesiac.

Po prvé moja malá sestra mala hroznú haváriu, a potom ju umelo udržiavali pri živote v kóme. Mala by sa dostať s kómy? Podozrievalo sa že to bude chronické vo vegetatívnom štádiu. Za pár DNÍ ako sa prebudila reagovala na príkazy a snažila sa hovoriť. Skúšala dokonca zápasiť s mojím palcom. Bol to udivujúci zážitok a stále sa zotavuje zázračným tempom každý deň. Vďaka spoločnému podvedomému mysleniu (deliberate cognitive thinking) prežila a v plnej miere sa uzdravuje aj vďaka povzbudeniu stovky ďalších ktorý tak urobili. zákonu príťažlivosti a synchrónnosti pomohly mojej sestre, aby urobila gigantický a neočakávaný skok na svojej ceste k uzdraveniu.

Po druhé. Po pozretí filmu s mojím priateľom som si na druhý deň uvedomila, že by som mala byť 5 dní bez peňazí a že moja nádrž bola prázdna, ale vedela som že o mňa bude postarané. Použitím Tajomstva a absolútnou vierou som skontrolovala na druhý deň poštu a našla som šek ktorý bol viac ako dvojnásobok toho čo potrebujem na DVA týždne!

Po tretie. Nejaký čas som chcela nové auto a teraz som ho skutočne POTREBOVALA. Našla som auto, aké som potrebovala s cenou ktorá nerobila problém mojej mysli, urobila som foto-koláž a uložila som ho pod titulom „Moje nové auto“ a do DŇA bolo auto moje! V sobotu som ho vyskúšala na testovacej jazde, porozprávala som sa s mojím ručiteľom v nedeľu, dohodla som sa s mojou mamou, aby vzala moje terajšie auto na seba, hovorila som s predajcom dnes a v stredu budem podpisovať papiere a odídem s predajne v mojom prvom ČISTO NOVOM aute. Nie je ešte napísané na mňa, ale vždy to bolo moje auto. Musela som si ho len zobrať.

Po štvrté. Vlastním začínajúcu malú firmu, ktorá nemá ešte zisky, ale už na budúci mesiac máme 5 nových zákazníkov, ktorý budú potrebovať naše služby, s ktorých niektorý budú každoročný, štvrťročný ak nie dokonca častejší. Prežívala som z 50-100 dolárov týždenne takmer 7 mesiacov a všetky moje túžby sa mi splnili len vďaka mojej viere. Avšak naskytla sa mi možnosť pracovať vo veľmi exkluzívnom salóne a denných kúpeľoch, ktoré obstarávajú veľmi bohatých klientov. Stretnem sa s majiteľom ohľadom môjho zamestnania v stredu. V ten istý deň ako budem mať moje nové auto.

Toto sú len veľké veci...je priveľa malých vecí, za ktoré som vďačná, ktoré môžem menovať, ale VŠETKY tieto veci sa stali minulý týždeň. Predstavte si čo môžem dosiahnuť za rok! Mám len 23 rokov a viem, že môžem po celý život očakávať len to najlepšie.

Mala som všetky princípy Tajomstva v srdci veľmi dlho...prítomné od narodenia, ťahajúce ma skrze život, ktorý pre väčšinu profesionálov je ťažko uveriteľné, že som prežila (alebo aspoň sa dostala zo všetkého, tak ako to vyšlo mne). Ale teraz keď viem ako používať princípy v mojom každodennom živote, som plná vzrušenia pre každý nový deň, ktorý sa zdá ako zázrak, keďže ani nie pred rokom som sa modlila každý večer k Bohu, aby si ma zobral preč. ĎAKUJEM Bohu za meškanie, pretože by som sa dnes necítila inak.

Ďakujem Vám TAAAK veľmi, všetkým kto to urobil možným, aby Tajomstvo dosiahlo oči a uši tých čo hľadajú pravdu.

O Beckah K z Irvingu, Taxas, USA:
Som 23 ročná slobodná mamička, hudobníčka a módna návrhárka. Mám rada všelijakú hudbu, fotografovanie, a ľudskú dušu.

· Pridal energys da 14.02.2009· 2 Komentrov · 2939 Pretan · Vytlai

Komentre

#1 | denagi da 15.02.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Prekrásny príbeh a mali by si to prečítať všetci čo odsudzujú tajomstvo bez toho aby si o tom niečo vôbec zistili. Ale pre nás čo tajomstvo aplikujú do každodenného života je to krásny inšpirujúci príbeh.
#2 | 101-DanusQwa-116 da 31.12.2011
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
AHoj,tak toto je vešmi inšpirujúce môžem povedať , že ja som sa velmi nakopla na tento príbeh.. Grin chcem ti povedať Dakujem , že som tento príbeh našla Grin Grin Lebo mám pocit, že mi pomôže moje myšlienky ešte lepšie .. zrealizovať na pozitívneGrin a gratulujem ti Grinbrawobrawo

Prida komentr

Pre pridanie komentra muste by prihlsen.

Hodnotenia

Muste by zaregistrovan, aby ste mohli hodnoti.

Prosm prihlste, alebo sa zaregistrujte.

Perfektn! Perfektn! 100% [2 Hlasov]
Vemi dobr Vemi dobr 0% [iadne hlasy]
Dobr Dobr 0% [iadne hlasy]
Priemern Priemern 0% [iadne hlasy]
Biedny Biedny 0% [iadne hlasy]

Copyright © 2008-2014 | Design by EXWEB

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.